Thuiszorg

Verpleging

Verpleging – thuis herstellen


Thuis herstellen van uw aandoening is heel goed mogelijk met de juiste zorg en verpleging. Als u ziek, (tijdelijk) gehandicapt of herstellende van een ziekenhuisopname bent, kunt u thuis verpleegd worden door de verpleegkundigen van Vleugelzorg.

U hoeft niet naar een verpleegkliniek of verzorgingstehuis, maar kunt gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving herstellen. Een deskundige verpleger (BIG-geregistreerd) geeft u de zorg die u nodig heeft. Van wondverzorging tot het geven van injecties en medicatie, voor kwalitatieve verpleegkundige zorg en verpleging thuis bent u bij Vleugelzorg aan het juiste adres.

Aanvullende hulp en zorg

Als u herstellende bent van een ziekte of ongeval, dan is het mogelijk dat u (tijdelijk) niet zelf het huishouden kunt doen. Ook uw persoonlijke verzorging, zoals douchen en naar het toilet gaan, kunnen allemaal wat moeilijker gaan. Deze zorgen neemt Vleugelzorg u graag uit handen, zodat u zich optimaal kunt richten op uw eigen gezondheid. Neem voor meer informatie even contact met ons op.


Verpleging aan huis aanvragen

Heeft u verpleging aan huis nodig? Dan is Vleugelzorg de ideale partner om samen te werken. Neem voor meer informatie over thuisverpleging vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 0475-342571, of maak gebruik van ons contactformulier.


Heeft u een ZORGvraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

vleugelzorg_logo-footer

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Voor alle zorg bij u thuis

© Copyright Vleugelzorg 2021