Thuiszorg

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp – steeds een schoon en opgeruimd huis


Stofzuigen, dweilen, ramen lappen, beddengoed verschonen, afwassen, boodschappen doen, opruimen en meer. Huishoudelijke taken die u voorheen zelf kon uitvoeren, maar waar u nu (tijdelijk of permanent) een beetje hulp bij nodig heeft. Dit kan komen door een ziekte, handicap of omdat u stilaan een jaartje ouder wordt. Wat de reden ook is, Vleugelzorg zorgt voor een ordelijk huishouden d.m.v. huishoudelijk hulp.

Onze goed opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat u prettig kunt leven in uw eigen huis, met een gerust hart bezoek kunt ontvangen in een schoon en opgeruimd huis en ’s avonds in een fris bed kunt stappen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

U bepaalt waarmee wij u kunnen helpen. Onze huishoudelijke hulp neemt de huishoudelijke taken uit handen die u zwaar vallen of die u niet meer zelf kunt doen. Samen met u maken wij hierover afspraken. Regelmatig evalueren wij met u hoe u vindt dat het gaat, of de gemaakte afspraken nog voldoen en of wij onze dienstverlening mogelijk nog verder kunnen verbeteren.

Eén vaste gediplomeerde hulp in huis

Wij streven ernaar om u steeds door dezelfde huishoudelijke hulp te laten helpen. Op die manier leren wij u en uw behoeften beter kennen en kunnen wij deze ook beter inschatten voor de toekomst. Dat is wel zo prettig voor u en voor onze medewerkers. Omdat u de nodige tijd samen zult doorbrengen, vinden wij het ook belangrijk dat er een persoonlijke klik is tussen u en onze medewerker.


Huishoudelijke hulp aanvragen

Heeft u hulp in huis nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij Vleugelzorg. Wij komen graag bij u thuis langs om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden te bespreken. Als u hulpbehoevend bent, dan is de kans groot dat de overheid uw zorgkosten vergoed. Om te bepalen of u recht heeft op deze vergoeding, dient u een aanvraag in te dienen bij uw eigen gemeente. Vindt u het moeilijk om deze zorgvergoeding aan te vragen? Dan regelt Vleugelzorg deze aanvraag graag voor u. Om huishoudelijke hulp aan te vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0475-342571, of gebruikt u ons contactformulier.


Heeft u een ZORGvraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

vleugelzorg_logo-footer

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Voor alle zorg bij u thuis

© Copyright Vleugelzorg 2021