Thuiszorg


Thuiszorg – Verpleeghuiszorg maar dan thuis in u eigen vertrouwde omgeving


Uw thuis is ongetwijfeld de plek waar u het liefst bent en blijft wonen, ook als u niet meer alles zelf kunt. Met de juiste professionele hulp, verzorging of verpleging is dat prima mogelijk. Met passende zorg en ondersteuning zorgt Vleugelzorg ervoor dat u in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

Onze zorg stemmen wij graag zorgvuldig af op uw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Wat is noodzakelijk en wat is wenselijk? Welke dagen en tijdstippen passen voor u het beste? Variërend van hulp in het huishouden tot persoonlijke verzorging, van verpleging bij u thuis tot begeleiding binnens- en buitenshuis, samen met u bepalen wij waar en wanneer u het meeste baat heeft bij onze hulp.

Professionele hulp, zorg en aandacht van deskundige zorgverleners

Bij Vleugelzorg wordt u altijd geholpen door een vaste verzorger. Dit is een ervaren en goed opgeleide persoon, die u de deskundige hulp en zorg biedt die u nodig heeft. Uw verzorger wil uw leven veraangenamen en gebruikt daarvoor de kennis en zorgvaardigheden uit zijn of haar zorgopleiding. Doordat u steeds geholpen wordt door dezelfde persoon, is deze perfect op de hoogte is van uw persoonlijke wensen en kan hij of zij u het allerbeste van dienst zijn. Al onze medewerkers zijn opgeleid als verzorgende. Hierdoor kunt u steeds vertrouwen op een kwalitatieve persoonlijke verzorging en orde in uw huishouden.


Samen staan we sterker

Door goed samen te werken ontstaat een compleet beeld van uw situatie en zorgbehoefte, nodig om u de beste zorg te kunnen leveren. Dat geldt voor de samenwerking tussen u en onze medewerkers, maar ook voor de samenwerking met andere zorgverleners. Vleugelzorg werkt daarom structureel samen met uw huisarts, apotheker, fysiotherapeut, diëtist en ook met uw specialisten uit het ziekenhuis. Voor alle zorg die u nodig heeft, kunt u terecht bij Vleugelzorg.

Zorg aanvragen

Kunt u thuis wel wat hulp gebruiken? Heeft u zorg nodig, maar wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Voor een complete, kwalitatieve en betrouwbare zorgverlening kiest u voor Vleugelzorg. Wij helpen u graag met het regelen van uw zorgaanvraag. Neem voor meer informatie of voor het aanvragen van zorg vrijblijvend contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat u snel de zorg en ondersteuning krijgt die u nodig heeft.


Heeft u een ZORGvraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

vleugelzorg_logo-footer

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Voor alle zorg bij u thuis

© Copyright Vleugelzorg 2021