Thuiszorg

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging – wanneer u het nodig heeft


Alledaagse handelingen zoals opstaan, aan- en uitkleden, steunkousen aan- of uitdoen, douchen, naar het toilet gaan of eten, kunnen (tijdelijk) moeilijker gaan als u een handicap heeft, herstelt van een operatie, ziek of op leeftijd bent. Vleugelzorg is er om u te helpen met uw persoonlijke verzorging, gewoon bij u thuis. Zo hoeft u niet naar een verzorgingstehuis, maar kunt u gewoon wonen en leven op de plek waar u zich het meest op uw gemak voelt: thuis.

In onderling overleg – met u en uw eventuele andere zorgverleners, zoals uw huisarts of apotheker – stemmen wij onze zorg af op uw persoonlijke situatie en omstandigheden. Naast uw persoonlijke verzorging, kunnen onze medewerkers u ook helpen met het reguleren van uw medicijngebruik en andere medische zaken.

Eén vaste gediplomeerde zorgverlener aan huis

Voor een goede zorgrelatie is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij onze medewerker. Uw lichamelijke verzorging is immers iets heel persoonlijks en intiems. Wij streven er daarom naar dat u steeds geholpen wordt door dezelfde zorgverlener, waarbij wij er ook op letten dat u een persoonlijke klik heeft met elkaar. Op die manier raakt u vertrouwd met onze medewerker, die u bijvoorbeeld helpt met aan- en uitkleden of douchen. Dat is wel zo prettig voor u en onze medewerker kan u zo het beste helpen. Al onze medewerkers zijn opgeleid en gediplomeerd als verzorgende. Daarnaast kunnen zij u helpen met het uitvoeren van uw huishoudelijke taken, zoals stofzuigen, wassen, boodschappen doen, ramen lappen en meer. U krijgt dus steeds de hulp van één en dezelfde persoon voor zowel uw eigen verzorging als die van uw huis.


Zorg aanvragen

Heeft u persoonlijke zorg aan huis nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij Vleugelzorg. Wij komen graag bij u thuis langs om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0475-342571, of gebruik het contactformulier om persoonlijke verzorging door Vleugelzorg aan te vragen.


Heeft u een ZORGvraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

vleugelzorg_logo-footer

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Voor alle zorg bij u thuis

© Copyright Vleugelzorg 2021