Thuiszorg

Begeleiding

Begeleiding – Structuur in uw dagelijks leven


Heeft u begeleiding nodig bij het organiseren van praktische zaken in uw dagelijks leven? Daar kan Vleugelzorg u prima bij helpen.

Begeleiding binnenshuis

Het is niet altijd even gemakkelijk om structuur aan te brengen in uw dagelijks leven. Uw huishouden, de administratie, vrijetijdsbestedingen, u kunt het misschien nog wel allemaal zelf, maar vindt het misschien wel moeilijk om het juiste ritme te vinden. Vleugelzorg helpt u met deskundige thuisbegeleiding, zodat u in de toekomst weer geheel zelfstandig kunt wonen.

Begeleiding buitenshuis

Een bezoekje aan de kapper, pedicure of medisch specialist? Het zou fijn zijn als u dat zelfstandig kunt. Toch is het niet voor iedereen even makkelijk om bepaalde activiteiten buitenshuis te blijven doen, door bijvoorbeeld uw leeftijd, ziekte of handicap. Vleugelzorg begeleidt u graag hierbij, zodat u zich ook met zekerheid buitenshuis kunt rond bewegen.

Goed om te weten: Vleugelzorg heeft haar eigen activiteitencentrum waar u andere mensen kunt ontmoeten en aan leuke en gezellige activiteiten kunt deelnemen.


Begeleiding aanvragen

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van praktische zaken in uw dagelijks leven? Daar kan Vleugelzorg u prima in begeleiden. Neem voor meer informatie over thuisbegeleiding door Vleugelzorg vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0475-342571, of maak gebruik van het contactformulier (Begeleiding aanvragen).


Heeft u een ZORGvraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

vleugelzorg_logo-footer

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Voor alle zorg bij u thuis

© Copyright Vleugelzorg 2021