Kwaliteit


Alleen de beste zorg is goed genoeg voor u


Vleugelzorg wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw leven, door het leveren van kwalitatieve thuiszorg aangepast op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften.

U bent verzekerd van kwalitatieve zorg als u kiest voor Vleugelzorg, want:
al onze medewerkers zijn deskundig, goed opgeleid en gediplomeerd,
wij zijn HKZ-gecertificeerd voor de thuiszorg,
wij zijn aangesloten bij de branchevereniging SPOT,
wij zijn een Wtza erkende zorginstelling.Onze medewerkers, uw zorgverleners


Al onze medewerkers zijn opgeleid en gediplomeerd als Verzorgende. Bovendien krijgen zij regelmatig bijscholing in de vorm van cursussen en trainingen om hun zorgkennis en zorgvaardigheden up-to-date te houden. Onze verpleegkundigen zijn stuk voor stuk gediplomeerd en BIG-geregistreerd. Deze BIG-registratie stelt de overheid verplicht om het beroep van verpleegkundige uit te mogen oefenen.

HKZ-certificering thuiszorg


HKZ staat voor harmonisatie kwaliteitsbeoordeling in de zorgsector. Het certificaat toont aan dat Vleugelzorg haar zaakjes op orde heeft en dat u als cliënt aan Vleugelzorg een betrouwbare en kwalitatieve zorgpartner heeft. Wilt u meer weten over HKZ, kijk dan op www.hkz.nl.

Brancheorganisatie en keurmerk BTN


BTN zet zich in voor meer transparantie in de thuiszorg en de bevordering van innovatie en klantgerichtheid in de zorgsector. In 2010 kreeg Vleugelzorg het BTN-Keurmerk, dat laat zien dat het continu verbeteren van de zorgverlening aan u en andere cliënten een centraal thema is bij Vleugelzorg. Kijk voor meer informatie over de branchevereniging BTN op www.zorgthuisnl.nl.

ZorgThuis.nl

WTZi erkend

Vleugelzorg heeft een WTZi (Wet Toelating Zorginstellingen) toelating van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.


Zorginstellingen die zorg willen aanbieden die op grond van de Zorgverzekeringswet of Wet langdurige zorg voor vergoeding in aanmerking komt moeten aan bepaalde eisen voldoen. In de Wet Toelating Zorginstellingen zijn deze eisen vastgelegd. De wet stelt voornamelijk eisen aan ‘goed bestuur’.


vleugelzorg_logo-footer

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Voor alle zorg bij u thuis

© Copyright Vleugelzorg 2021