Activiteitencentrum

Activiteitencentrum – er even tussenuit zijn


Soms is het prettig om even weg te zijn van huis en andere mensen te ontmoeten. Nieuwe mensen leren kennen, samen leuke dingen doen, gewoon er even tussenuit zijn. Het activiteitencentrum van Vleugelzorg is dan de ideale plek voor u!

In een warme en sfeervolle omgeving kunt u samen met andere gasten en eventueel met de hulp van onze medewerkers activiteiten ondernemen. Veel kan en niets moet. U mag zelf beslissen aan welke activiteit u wilt meedoen. Denk aan kaarten versieren, tuinieren, samen kokkerellen, schilderen of andere creatieve bezigheden. We maken er graag een gezellige middag van!

Activiteitenbegeleiding buitenshuis

Onze activiteitenbegeleiding beperkt zich niet tot binnenshuis, ook niet als u slecht ter been bent of als uw conditie iets minder is. We gaan er graag met u op uit! Zeg het maar, waar gaan we samen naartoe?


Vleugelzorg activiteitenbegeleiding

Activiteitencentrum van Vleugelzorg bezoeken?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Vleugelzorg activiteitencentrum

Wilt u ook eens het activiteitencentrum van Vleugelzorg bezoeken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien het lukt, komt u zelf naar het activiteitencentrum en anders halen wij u graag thuis op.


Neem contact op

Activiteitencentrum

Openingstijden


Maandag
09:30 – 15:30 uur
Dinsdag
09:30 – 15:30 uur
Woensdag
09:30 – 15:30 uur
Donderdag
09:30 – 15:30 uur
Vrijdag
09:30 – 15:30 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
vleugelzorg_logo-footer

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Voor alle zorg bij u thuis

© Copyright Vleugelzorg 2021