Thuiszorg

Vergoedingen

Vergoedingen


Als u hulpbehoevend bent, dan is de kans groot dat de overheid uw zorgkosten vergoed. Om te bepalen of u recht heeft op een vergoeding, heeft u een indicatie nodig. De indicatie geeft aan of u recht heeft op zorg, in welke vorm en hoeveel.

WLZ en WMO

Vleugelzorg is actief in de WLZ (Wet Langdurige Zorg) en WMO (Wet Maatschappelijke ondersteuning). Voor zowel de WLZ alsmede de WMO hebben wij contracten afgesloten met gemeenten en zorgkantoren in uw regio. Dit betekend dat wij de zorgkosten declareren bij het zorgkantoor of gemeenten. Ook de administratie omtrent de zorg word door ons geregeld.

PGB

Wilt u de zorg liever zelf regelen, (de eigen regie nemen) dan kunt u de zorg regelen met een PGB (Persoongebonden Budget). Dit is een bedrag dat u ontvangt om zelf uw zorg in te kopen. U bepaalt dus zelf wie u komt helpen, wanneer en met wat. Vleugelzorg is een erkend zorgverlener voor het PGB.


Vleugelzorg helpt u met uw aanvraag

Vleugelzorg helpt u graag met het aanvragen van uw zorgvergoeding. Zodra u uw vergoeding ontvangt, kan Vleugelzorg per direct de hulp en zorg verlenen die u nodig heeft en wenst. Er is geen wachtlijst. Samen overleggen we waarmee wij u kunnen helpen, welke zorg u nodig heeft en op welke dagen en tijdstippen u de zorg wilt ontvangen. Neem voor meer informatie over het aanvragen van een zorgvergoeding vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0475-342571, of maak gebruik van het contactformulier.


Heeft u een ZORGvraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

vleugelzorg_logo-footer

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Voor alle zorg bij u thuis

© Copyright Vleugelzorg 2021