Vleugelzorg

Klachten

Niet helemaal tevreden?


Bent u niet helemaal tevreden over onze dienstverlening? Zijn bepaalde afspraken niet nagekomen? Dan spijt ons dat bijzonder. Al onze medewerkers doen hun werk namelijk zo goed mogelijk, voor uw tevredenheid. Toch kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent over de situatie. Is dat het geval, informeert u ons dan alstublieft direct, zodat wij u een oplossing kunnen bieden. Al uw vragen, opmerkingen en klachten nemen wij serieus. Wilt u een klacht niet bij ons neerleggen dan kunt u ook rechtstreeks naar onze externe klachtencommisie.

U kunt een klacht bespreken met uw persoonlijke verzorger, of stuur uw klacht via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u uw klacht ook schriftelijk of telefonisch via 0475-342571 aan ons doorgeven. Uw klacht nemen wij direct in behandeling en vervolgens zoeken wij in overleg met u naar een goede oplossing. Indien wij de klacht niet naar uw tevredenheid oplossen, kunt u een formele klacht indienen bij een externe klachtencommissie. Gelukkig kunnen wij 99% van de klachten in goed overleg oplossen.


Klachtenreglement

klachtenreglement


Klacht melden?

Bel 0475-342571 of gebruik van onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vleugelzorg zorgvraag

Heeft u een zorgvraag?

Wij helpen u graag!

Kijk eerst even bij ‘Veelgestelde zorgvragen‘. Staat uw antwoord hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


Neem contact op

vleugelzorg_logo-footer

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Voor alle zorg bij u thuis

© Copyright Vleugelzorg 2021